Jaunumi

Sekmīgi aizvadīts otrais “TRUBasketball” atvērto treniņu cikls
01.07.2018

2018. gadā no 25. līdz 29. jūnijam piecu dienu garumā Mārupē notika basketbola organizācijas “TRUBasketball” atvērtie bezmaksas treniņi jauniešiem.

Kopumā treniņos piedalījās 22 jaunie basketbolisti. Nodarbībās jaunajiem spēlētājiem bija iespēja pilnveidot savu meistarību dažādu basketbola lietpratēju klātbūtnē.

Treniņus vadīja un organizēja basketbola treneris, “TRUBasketball” idejas autors Raimonds Feldmanis, kā arī “TRUBasketball” direktors Artūrs Raudziņš. Atvērtajos treniņos ciemojās arī profesionālais basketbolists Jānis Bērziņš un treneris Uvis Helmanis.

“TRUBasketball” idejas autors Raimonds Feldmanis: “Liels prieks, ka turpinājām tradīciju un jau otro gadu pēc kārtas sekmīgi noorganizējām #TRUBasketball bezmaksas atvērto treniņu ciklu. Izjutām lielu interesi, jo piecu dienu laikā mūsu nodarbībās Mārupē piedalījās vairāk nekā 20 dažādi jaunie spēlētāji gan no tuvākās apkārtnes, gan arī no tālākām vietām. Treniņos intensīvi strādājām pie tā, lai pilnveidotu dalībnieku meistarību, kā arī dalījāmies ar dažādiem vērtīgiem un inovatīviem vingrinājumiem, kas ir aktuāli mūsdienu basketbolā.

Ticam, ka, regulāri praktizējot mūsu sniegtos vingrinājumus un ieteiktās kustības, ir iespēja spert soli uz priekšu savā attīstībā. Centāmies sniegt jaunajiem censoņiem pozitīvu impulsu, sarūpējot motivējošu un interesantu treniņprogrammu, kurā papildus daudzveidīgām metodēm tika iesaistīti arī tādi vīri kā Jānis Bērziņš un Uvis Helmanis, kuri guvuši lielu pieredzi starptautiskā līmenī, aizstāvot Latvijas krāsas.

Treniņu dalībniekos izjutām uzcītību un labu attieksmi, patiesu kaisli pret basketbolu un sportisko garu, kas ir būtiskas īpašības, lai padarītais darbs nestu augļus. Mums bija patiess prieks strādāt un palīdzēt jaunajiem censoņiem kļūt labākiem.”

“TRUBasketball” ir basketbola organizācija, kurai viens no mērķiem ir veicināt bērnu un jauniešu iesaistīšanu sportiskajās un fiziskajās aktivitātēs. Šajā vasarā paredzēts vēl viens “TRUBasketball” atvērto treniņu cikls, kas augustā.