Jaunumi

TRU treneris – Gada treneris Latvijas basketbolā
20.12.2021

Latvijas Basketbola savienība (LBS) kopš 2012. gada tradicionāli piešķir Basketbola Gada balvas vismaz 10 nominācijās, lai godinātu personības, kuras konkrētajā sezonā sasniegušas izcilus rezultātus, devušas būtisku ieguldījumu Latvijas basketbola attīstībā un veicinājušas Latvijas starptautisko atpazīstamību.

Oļģerta Altberga vārdā nosaukto apbalvojumu, kas tiek pasniegts Latvijas gada labākajam trenerim, saņēmis TRUBasketball treneris Raimonds Feldmanis.

LBS prezidents Raimonds Vējonis: 3×3 basketbola laukumā nav iespējas kaut uz mirkli “paslēpties” aiz partnera pleca. Trāpīts izšķirošais metiens un olimpiskā turnīra rezultatīvākā spēlētāja gods. Prasmīgi diktēts spēles ritms un spēļu izšķirošos brīžos apspēlēti pretinieki. Kvalitatīvi veikts basketbola melnais darbs un gadu garumā veidota komandas ķīmija. emocionālas uzrunas un svarīgi punkti pretiniekiem visnegaidītākajā veidā – olimpiskā zelta recepte ir unikāla un tajā nav aizstājamu detaļu. Viņi visi ir īpaši, un visi pelnījuši šo balvu! Lai šis komandas mehānisms darboties nevainojami, lielu darbu ieguldījis veicis treneris Raimonds Feldmanis, kurš pārliecinoši uzvarēja nominācijā “Gada treneris”.

Lepojamies ar treneri Raimondu!

Informācija ņemta no vietnes basket.lv