Jaunumi

Basketbola grāmata
15.08.2021

Mūsu organizācijas dzinējspēki Artūrs Raudziņš un Raimonds Feldmanis izdevuši basketbola grāmatu – Basketball Blueprint: A Complete Guide to Master Your Skills. 

Grāmata noderēs katram attīstīties kāram basketbolistam vai basketbolistei, kalpojot kā uzmundrinošs “neklātienes treneris”. Īpaši parocīga bērniem un jauniešiem, kuri vēl aktīvi veidojas kā sportisti un personības. Grāmata sarakstīta angļu valodā un būs lietderīga tiem, kas tēmē iegūt sporta stipendiju ASV universitātēs vai cer kļūt par profesionāliem sportistiem, kā arī ikvienam, kas vēlas pielietot basketbolu kā rīku, lai stiprinātu raksturu un disciplinētos sadzīvē.

Grāmatas saturu veido 12 iedvesmojoši stāsti ar dažādām meistarību pilnveidojošām metodēm, knifiem pārliecības noturēšanai, koncentrēšanās spēju attīstoši uzdevumi un vēl virkne citu tēmu. Tāpat grāmatā iekļauti basketbola pamatus stiprinoši vingrinājumi un paralēli tekstam ir interaktīvā dienasgrāmata, kas domāta kā palīdzīga roka prasmīgākam laika menedžmentam.

Raimonds Feldmanis: “Šajā projektā apkopotas daudzu gadu gaitā uzkrātās zināšanas, no kurām izvilktas nepieciešamās pamatlietas, lai kļūtu par augstas klases basketbolistu un stipru personību. Kā savā darba pieredzē esmu pārliecinājies, panākumu gūšanā nozīmīgs ir mentālais darbs, tādēļ grāmatā akcentējam psiholoģisko sagatavotību.”

Artūrs Raudziņš: “Veidojot stāstu, pievērsām uzmanību, lai ar aizraujošu valodu panāktu mērķi – to, ka lasītājs patiesi grib attīstīties un spēj pieturēties pie saviem solījumiem ilgākā laika posmā par vienu dienu. Viens no mūsu galvenajiem ziņojumiem ir tāds, ka savu mērķu sasniegšanā nepieciešams entuziastisks un plānveidīgs darbs. Tādēļ arī nosaukumā ir vārds “blueprint”, kas latviešu valodā apzīmē “plānu”. Mēs esam parādījuši ceļu, tālākais ir paša grāmatas lietotāja pārziņā, vai tas pieturēsies pie plāna un sasniegs savus mērķus.”

Grāmata pieejama:

– Pērkot no tā izplatītāja “Infinity Sports SIA” (cena: 11.00EUR, grāmatas saņemšanā Rīgā pēc vienošanās; pasūtījumu iespējams izdarīt caur e-pastu infinitysports@inbox.lv).

– www.vilkubanda.lv (cena: 10.00EUR + piegāde)

– Basketbola veikalā “Ballzy” (A.Čaka iela 132A, cena: 11.00EUR)

– Grāmatnīcās JĀNIS ROZE un e-veikalā www.jr.lv (cena: 12.95EUR).