Jaunumi

Veiksmīgi aizritējis pirmais “TRUBasketball” atvērto treniņu cikls
28.02.2018

No 2017. gada 14. līdz 16. jūnijam trīs dienu garumā Mārupē notika basketbola organizācijas “TRUBasketball” atvērtie bezmaksas treniņi jauniešiem.

Kopumā treniņos piedalījās 27 jaunie basketbolisti. Nodarbībās jaunajiem spēlētājiem bija iespēja pilnveidot savu meistarību dažādu basketbola lietpratēju klātbūtnē. Treniņus organizēja basketbola treneris un “TRUBasketball” idejas autors Raimonds Feldmanis, kā arī “TRUBasketball” direktors Artūrs Raudziņš.

Visas trīs dienas treneru sastāvu papildināja Edgars Jaunzems, kurš ikdienā strādā par basketbola treneri Spānijas ziemeļu daļā. Atvērtajos treniņos ciemojās arī Latvijas valstsvienības basketbolists Jānis Bērziņš un šī gada Latvijas čempions “VEF Rīga” sastāvā Armands Šķēle. Abi profesionālie basketbolisti dalījās ar savu pieredzi un piedalījās sacensībās ar gados jaunākajiem treniņu dalībniekiem. Tāpat vienā no dienām ar audzēkņiem darbojās pērnās sezonas “Barons kvartāls” komandas treneris Matīss Rožlapa.

“TRUBasketball” idejas autors Raimonds Feldmanis: “Šāda veida treniņus rīkojām pirmo reizi, tāpēc tā bija uzskatāma par eksperimentālo reizi. Neskatoties uz salīdzinošo īso laiku, treniņu apmeklētība uzrādīja augošu popularitāti, jo ar katru treniņu dalībnieku skaits pieaug. Redzot tik lielu atsaucību, labprāt turpināsim šādu projektu. Turklāt ar lūgumu turpināt rīkot šāda veida basketbola nodarbības pie mums vērsušies vairāki jauno basketbolistu vecāki. Ceram uz sadarbību ar Mārupes domi, lai varētu turpināt iestrādes nākamajā vasarā.”

“TRUBasketball” ir basketbola organizācija, kurai viens no mērķiem ir veicināt bērnu un jauniešu iesaistīšanu sportiskajās un fiziskajās aktivitātēs.